CASTANYADA 2010

HOLA DE NOU FAMÍLIES:


Un cop iniciada la tasca de la comissió ens tornem a posar en contacte amb vosaltres per convocar-vos a la primera activitat del curs 2010-2011.

Com be sabeu dintre d’uns dies celebrarem la CASTANYADA, i la comissió de pares i mares i l’escola han preparat una festa per a celebrar-ho amb tots vosaltres. Hi haurà castanyes, moniatos, panellets i moltes activitats relacionades amb la tardor.


La festa tindrà lloc el proper divendres 29 d’octubre a partir de les 17:30 hores, al pati de l’escola. L’accés a la festa es farà per la porta del darrere, al carreró que hi ha entre els carrers Segre i Josep Soldevila.


Per a tots aquells que ja heu abonat la quota de la comissió us adjuntem dues entrades en la comunicació que es fa a l'agenda de l'escola, només heu de retallar-les i entregar-les a l’entrada de la festa al representant de la comissió que us obri la porta.

Per motius d’aforament sempre demanem que només acudeixin a la festa dos adults per família, però per aquelles famílies que vulgueu assistir més de dos adults recordeu que a l’entrada a la festa es cobrarà la quantitat de 4 € per cada adult de més. Recordeu que els germans estan convidats.

Per a aquelles famílies que encara no han abonat la quota de la comissió, us recordem que encara esteu a temps de fer-ho. Si us n’heu oblidat o si us va malament de pagar ara i penseu fer-ho més endavant comuniqueu-nos-ho i us farem arribar les entrades amb l’agenda dels vostres fills.

Agraïm com sempre la col•laboració de l’escola cedint-nos l’espai per celebrar aquesta festa i per a realitzar les reunions de preparació d’aquesta.

Per a tots aquells que vulgueu algun aclariment o suggeriment, recordeu que us podeu posar en contacte amb nosaltres a l’adreça e_mail de la comissió : comissioparesxicoi@hotmail.com o a qualsevol dels membres de la comissió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada