CARTA DE LA COMISSIÓ DE FAMÍLIES DE LA XICOIHola famílies:  Des de la Comissió de Famílies de la Llar d’Infants Xicoi us volem donar la benvinguda al nou curs 2013-2014.

Aquesta Comissió està formada per un grup de pares i mares voluntaris per a poder organitzar activitats extres i festes durant el curs.  El temps que hi dediquem és el mínim ja que tots estem força ocupats entre temps laboral, familiar, etc., així que ens reunim molt poques vegades i ens ho passem d’allò més bé.  Intentem utilitzar el correu electrònic per a preparar reunions i fer aportacions.  No us preocupeu si no podeu venir a totes les reunions! potser només podeu anar a una reunió però podeu estar al dia mitjançant mails, o preparant material, o anant a comprar, etc .... És voluntari!!  Però la col·laboració de tots és fonamental per a tirar endavant aquesta Comissió.

Per poder dur a terme les diferents activitats que anirem proposant, hem pensat en reduir la quota anual de l’any passat, i que sigui de 15 €. Aquesta aportació és voluntària i serveix per adquirir aquells materials i elements per realitzar les activitats que es van proposant durant l’any en la Comissió.

Us agraírem que en el sobre que us adjuntem, ens el torneu amb els 15 € del 25 de setembre al 2 d’Octubre i el lliureu a les educadores dels vostres fills i filles.

Si voleu formar part de la Comissió, si us plau ompliu la butlleta que teniu més avall i retorneu-la omplerta en les motxilles dels vostres fills/filles abans del dia 2 d’octubre.  Només és un primer recompte per poder saber quants hi serem! 

I per començar a calentar motors, la primera reunió serà el dia 2 d’octubre a les 21:00 hores a les instal·lacions de la Xicoi.   Organitzarem la primera fesa del curs!!

La Comissió disposa d’un blog (http://comissioparesxicoi.blogspot.com.es/) per a poder-vos anar informant de les diferents activitats que es faran, què podem fer els dies festius, etc. ... bé, de tot una mica per poder passar el temps amb els nostres fills/filles.  Us hi podeu subscriure i rebreu la informació per mail!  Per a qualsevol cosa que necessiteu, us podeu posar en contacte amb nosaltres per mail a comissioparesxicoi@hotmail.com.

Animeu-vos, us hi esperem!

La  Comissió


             SÍ VOLEM FORMAR PART DE LA COMISSIÓ DE PARES

 EL MEU NOM ÉS ........................................................................................................................
 LA MEVA ADREÇA DE MAIL ÉS ...................................................................................................
  EL MEU FILL/LA MEVA FILLA ÉS ...................................I VA A LA CLASSE DE .............................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada