FESTA DE FI DE CURS 2010-2011

Benvolguts Pares i Mares:

Com ja sabeu arriba la caloreta, la platgeta, la piscina, les vacances, i el FINAL DE CURS...... i com cada any des de la Comissió de pares i mares de la llar Xicoi hem preparat una sorpresa per celebrar-ho.

Us convoquem el proper día 2 de juliol a les 10:30 hores als Jardins de Joan Brossa a la muntanya de Montjuich per celebrar aquesta festa.
Hi haurà sorpreses, animació infantil, jocs i sobretot un moment per reunir-nos tots i gaudir dels nostres fill i d'una bona estona.

Al parc s'hi pots arribar mitjançant transport públic o privat.

Us adjuntem uns links d'interés on podeu conèixer més dels Jardins de Joan Brossa així com informació de com arribar-hi i un petit mapa (adjunt i que podeu fer més gran clickant a la imatge) on podeu veure al número 13 la situació dels jardins.






http://www.sortirambnens.com/excursions/per-parcs-i-jardins/320-jardins-joan-brossa.html

La festa tindrà una durada aproximada de 3 hores, i per finalitzar la Comissió us convida a un pica-pica/dinar per a tot aquells que us vulgueu quedar. Per poder encarregar el dinar necessitem que ens confirmeu la vostra assistència i ens comuniqueu quants adults i quants nens vindreu. Recordeu que aquest tipus de festa està reservada per les famílies, entenent-la com a pares i fills (nens de la Xicoi i germans).
A aquests efectes fins el día 20 de juny es penjarà a la Xicoi un llistat en el que trobareu el nom del vostre fill i haureu d'escriure el nombre d'adults i de nens que vindràn. Us demanem que ens ho indiqueu abans del día 20 atès que s'ha d'encarregar amb antelació.

Us preguem puntualitat ja que hem contractat un grup d'animació.

Moltes gràcies a tots per la vostre col.laboració i desitgem que vingueu a la festa totes les famílies.

Us hi esperem!!!!

Recordeu que podeu enviar-nos els vostres comentaris-sugerències al mail de la comissió o a través d'aquesta notícia.

Salutacions!!