FEM LA RUA 2011

Hola de nou, families!!!

Aquesta tarda s'ha celebrat la rua de carnestoltes de la llar d'infants i la Comissió ha volgut participar amb les disfresses de gat amb botes així com amb un berenar de xocolatada amb melindros i pastissets.
Us adjuntem unes quantes fotografies d'aquesta tarda tan especial, on els contes han prés vida i hem pogut veure patufets petitets, cols gegants, ratetes amb llacet i dineret, gats, gossos, galls, cavalls, ... espectacular....

Les families estaven esperant els nens i nenes a les coordenades previstes...

 I alguns pares es pintaven allà mateix. Amb els nens i nenes, el temps és or i escasseja...
 Els gats amb botes s'estaven preparant per rebre la rua amb alegría.
 pel davant....
 i pel darrera....
 I PER FÍ LA RUA ARRIBAVA, ELS VERITABLES PROTAGONISTES D'AQUEST DÍA!!!!!



Una vegada a la plaça de Can Portabella, una pose pels fotògrafs!!!!!!

 I un agraïment per tota la llar d'infants, per fer que aquesta setmana els nostres nens i nenes haguin disfrutat tant de Carnestoltes (el rei Carnestoltes, cada día una activitat, les fotos del blog de la Xicoi, les vestimentes de les disfresses de la rua, la idea del contes, .....i moltes coses més). Estaveu fantàstiques.
 Fotos de pares i mares, esperant la xocolatada...
Xocolata i pastissets en mà.....
Una última foto d'alguns dels integrants de la Comissió!!, animar-vos a participar a tots en les properes festes.

ESPEREM HAGUEU DISFRUTAT MOLTÍSSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bon carnestoles.... aprofitem per afegir-vos aquesta adreça on podreu trobar informació de les rues de Sant Andreu

http://www.bcn.cat/carnaval/2011/districtes.htm#Sant-Andreu

I també creiem que us pot interessar el link de http://escolaxtots2010.blogspot.com/, facilitat per la Paula i que ens avança la situació de les inscripcions de les escoles. Sort a tots!!!