CARNESTOLTES 2011

Benvolguts Pares i Mares:

Com molt bé sabeu s'apropa la festa de Carnestoltes. La Llar d'Infants Xicoi i la comissió de pares i mares estem preparant aquesta festa amb molta il.lusió i per això us convidem a participar-hi. La festa tindrà lloc el proper divendres 4 de febrer i l'hora de sortida de la rua està prevista a les 16:15h.

Us avancem que entre d'altres sorpreses aquest any hem preparat una xocolatada/berenar, a la que esteu tots convidats, i que tindrà lloc després de la tradicional rua, que tindrà el seu final al Parc de Can Portabella, al carrer Josep Soldevila (entre la Rambla Onze de Setembre i el Carrer Pare Manyanet).

Per tal de fer-vos partícips d'aquesta festa us convidem a disfressar-vos per acompanyar la rua dels nens.
Aquest any ens disfressarem de GAT AMB BOTES:

Al vestíbul de l'escola trobareu una mostra dels complements de la disfressa per si algú vol acompanyar-nos i en breu podreu descarregar les plantilles proposta per alguns dels complements de la disfressa.

La base de la disfressa és molt simple i com a proposta us comentem: uns pantalons negres, una camisa/camisola/jersei negre, un cinturo i unes botes. Ens estem confeccionant cua, orelles, sivella de cinturó i capa per lo que si algú necessita material envieu-nos un mail a l'adreça e-mail de la comissió i us farem arribar el material amb la motxilla del vostre fill.

També i de forma sencilla, podeu podeu maquillar-vos i quedar així de guapos i guapes!!


Per a tots aquells que vulgueu algun aclariment o suggeriment, recordeu que us podeu posar en contacte amb nosaltres a l’adreça e_mail de la comissió : comissioparesxicoi@hotmail.com o a qualsevol dels membres de la comissió.